dimecres, 29 de juny de 2011

La sortida a la fàbrica Danone


Hola companys i companyes. Em dic Diego.

El dia 10 de Juny va ser un dia molt especial per mi, a més a més d’anar a la fàbrica Danone, era el meu aniversari. Quina sort!

Primer, com que plovia molt, ens vam quedar a classe fent les tapes dels àlbums. A les 10:20 més o menys vam esmorzar. Desprès a les 10:40 els nens i nenes del menjador ens van donar el “picnic” i vam baixar les escales tots els nens i nenes de 3er.

A la plaça Espanyola vam pujar a l’autocar i vam començar el viatge, el viatge va ser llarg. Quan vam arribar vam seguir els monitors fins una sala on hi havia moltes cadires, ens vam seure i es van presentar els monitors. Hi havia una noia que es deia Jorgina i un noi, que es deia Jordi. Ens van posar vídeos sobre com es fan iogurts, qui va crear Danone, etc. Quan es van acabar els vídeos, ens van portar a una sala on hi havia taules grans on hi havia un “Actimel” i un “Street” per persona. Ens vam seure per menjar per,ò també per fer una sopa de lletres amb un llapis.

Desprès vam tornar a l’altre sala, ens van donar una bossa on dins hi havia un pac de “Street” i un pac de “Griego” de maduixa, una caixa amb un llibre i una bata i un barret.

Ens vam acomiadar, vam pujar a l’autocar i vam tornar. Quan vam arribar a l’escola, vam anar al gimnàs, vam menjar i desprès vam poder jugar amb un xinès, un diàbolo, un hulahop o malabars.

Vam anar a l’edifici de primària i vam sortir.

Això va ser la sortida a la fàbrica Danone.

Adéu, fins aviat amics.

Diego Vázquez

3er B Els geganters

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada