dimecres, 29 de juny de 2011

La sortida al Museu Miró


El dijous al matí vam anar al museu Miró, era una sortida de tot el dia però, al final no va ser tot el dia per causa de la pluja. Vam arribar i el primer que vam veure abans d’entrar va ser una escultura molt rara .

Quan vam entrar vam veure a la noia que ens ensenyaria tot que es deia Mamen i era arquitecte. Quan la vam conèixer, la Mamen, ens va ensenyar un pati. Com quan vam arribar estava plovent vam anar a dins i la monitora ens va preguntar que hi havia, nosaltres li vam dir que hi havia un oliver i una escultura. Desprès ens va preguntar de què estava fet el terra i totes les parets del museu. Al final li vam dir que estaven fetes de fang i com que no sabíem de que estaven fetes la Mamen ens ho va dir, estaves fetes de formigó .

Desprès la Mamen ens va dir de posar-li un nom al pati i li vam posar el Pati de l’oliver. Desprès vam anar al segon pati que hi havia un estanc i al final de nom li vam posar el Pati de l’estanc. Desprès vam anar a l’últim pati i també li vam posar un nom. Vam veure moltes coses més.

Abans d’anar-nos vam fer un joc. La Mamen ens va dir de fer tres grups com els patis. Vam entrar a una sala i vam fer un joc. Aquell joc es tractava de fer una maqueta dels tres patis. Desprès de fer les maquetes les vam juntar i vam fer l’edifici. Desprès vam copiar l’edifici i l’estructura en un full transparent. Quan vam acabar-ho vam la Mamen ens va fer unes quantes preguntes i així vam acabar la sortida al museu miro.

Desprès ens vam anar a l’escola a menjar i quan vam acabar de menjar vam veure una pel·lícula.


Cristina Palomares

3er B Els geganters

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada